Banner

 

Over ons

 

Wij zijn Marloes en Arjan Devillers en wij wonen samen met onze dochter Veerle in het polderlandschap van de Hoekse Waard. Onze liefde voor de Engelse Springer Spaniel (ESS) begon tijdens een zoektocht naar een middelgrote, sportieve en (kind)vriendelijke gezinshond. Na een periode van  rondkijken en informatie verzamelen kwamen we uiteindelijk terecht bij dit mooie ras, waar we tot op heden nog geen seconde spijt van hebben gehad!

 

Familie Devillers

 

Sinds de komst van onze eerste ESS is de interesse in de kynologie steeds meer toegenomen. Naast het deelnemen aan hondenshows hebben wij met de honden ook diverse cursussen doorlopen, waaronder gehoorzaamheid, behendigheid en flyball. Marloes heeft tevens via de Raad van Beheer haar Kynologische Kennis-1 diploma gehaald. We hebben behalve ESS ook andere rassen als tijdelijke gast in ons gezin gehad. We zijn echter nog geen ras tegen gekomen dat ons beter ligt dan de ESS!

Onze kennel staat bij de Raad van Beheer geregistreerd onder de naam Loramar, een acronym van de stamboom namen van onze 2 honden en onze eigen voornamen. Ons streven is het kleinschalig fokken van gezonde, goed gebouwde en sportieve honden met een rastypisch uiterlijk en het kenmerkende open en vriendelijke karakter van de Engelse Springer Spaniel. Nesten zullen worden gefokt volgens het ras specifiek fokregelement van de Engelse Springer Spaniel Club Nederland. De puppies worden geboren en groeien ook op in huiselijke kring.

Ons eerste nest staat gepland voor oktober 2012. We willen u via deze website op de hoogte te houden van het wel en wee van Leyla en haar aanstaande puppies. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaak verwelkomen als gast.

 

Met vriendelijke groeten,

Marloes en Arjan Devillers

 

Ons huis