Banner

 

Nieuws

 

26 januari 2013

Er is nog niet veel te melden in het nieuwe jaar. Kleine hondjes worden groot, zindelijkheid ongelukjes worden schaars en de sneeuw van de laaste tijd was natuurlijk geweldig voor de viervoeters. Onze kleine tweevoeter kon er trouwens ook geen genoeg van krijgen.

Sneeuw

We hebben de pagina's van Loramar Adorable Me (onze eigen Abby), Loramar As Good As It Gets (Ziva) en Loramar Already There (Abby) aangepast.

 

1 januari 2013

We wensen u een Gezond en Gelukkig 2013!

Abby

P.s. we hebben wat content aan de puppy pagina's toegevoegd

23 december 2012

In de kerstvakantie hebben we eindelijk tijd om de puppy pagina aan te passen. Je kunt nu op de naam van een pup klikken om naar hun persoonlijke pagina te gaan. Rest ons niets anders dan iedereen voor de komende dagen Fijne Feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar toe te wensen!!

Kerstmis

 

12 december 2012

Vandaag heeft Arwen ons als laatste van het nest uitgezwaaid ........

Arwen zwaait

Abby (Loramar Adorable Me) is bij ons achtergebleven, maar de andere 5 pups zijn de afgelopen dagen vertrokken naar hun nieuwe huis. Gelukkig hebben we ook voor Arwen nog een leuk, nieuw adres kunnen vinden waar ze het zeker naar haar zin gaat hebben. We wensen alle eigenaren veel sterkte en plezier toe met hun nieuwe huisgenoten! Binnenkort zullen we de pagina van A-nest aanpassen en krijgen de pups hun eigen pagina's.

 

3 december 2012

Voor de nieuwe eigenaren van de puppies is het aftellen begonnen. In het aankomende weekend gaan de jongens en meisjes naar hun nieuwe huis. Helaas kon een gezin door persoonlijke omstandigheden de aanschaf van een pup niet door laten gaan. Er is momenteel dan ook nog 1 zwart-wit teefje beschikbaar.

Loramar Always On The Run (Arwen) zoekt nog een nieuw liefdevol huis. Mocht u interesse hebben kunt u contact met ons opnemen.

Arwen head

26 november 2012

Vandaag dan toch nog een update. Hij heeft even op zich laten wachten door alle drukte hier, niet in de laatste plaats door 6 doldrieste puppies. Ze zijn ondertussen gechipt en gekoppeld aan hun officiele stamboom namen. Ook zijn ze bij de dierenarts geweest voor een alghele gezondheidscheck en hun eerste vaccinaties. De officiele fotopagina en de algemene fotopagina zijn weer bijgewerkt.

Veerle buiten

12 november 2012

Dit weekend zijn de nieuwe baasjes van de 5 puppen die ons gaan verlaten langs geweest om kennis te maken met ons en de honden. Het was een druk weekend, maar erg leuk om jullie allemaal op deze manier te ontmoeten. De foto's op de officiele puppy fotopagina zijn bijgewerkt en we hebben een algemene puppy fotopagina toegevoegd om ook wat algemene foto's te kunnen plaatsen

Amber speeltje

Amber met het speeltje van Fleur en Merel.

 

5 november 2012

De puppen worden steeds behendiger. Ze eten al pap uit een schaaltje en kunnen al flink samen spelen. Hieronder een collage van een aantal foto's van het afgelopen weekend. We hebben ook de foto's op de puppy fotopagina aangepast.

A nest 3 weken

29 oktober 2012

Het wordt steeds drukker in de werpkist!!. De oogjes zijn van iedereen open en de puppen zijn elkaar volop aan het ontdekken. Er worden al pogingen gedaan om te spelen maar dat is wel lastig als je iedere paar stappen omvalt ........ Op de fotopagina van de puppen hebben we wat nieuwe kopfoto's gezet. Amber en Archie staan er niet op hun best op, ze hadden eigenlijk liever willen slapen.

Amy en ArwenAmy en Leyla

21 oktober 2012

Vandaag hebben de puppen een eigen fotopagina gekregen. U kunt deze vinden onder puppies of hier aanklikken.

 

15 oktober 2012

In de nacht van 11-12 oktober is het nestje van Leyla geboren!!

Er zijn 2 reuen ( 1 zwart/wit en 1 bruin/wit) en 4 teven (1 zwart/wit en 3 bruin/wit). Het was een best wel een zware bevalling, maar met moeder en de puppen gaat alles nu goed. De kleintjes drinken goed en groeien als kool.

A-litter

2 oktober 2012

Er is over de laatste paar weken weinig spannends te melden. Leyla wordt langzaam dikker maar voelt zich nog prima. Ze is wel extra knuffelig en heeft maar 1 echt doel en dat is zoveel mogelijk eten binnen krijgen ;-)

De werpkist heeft haar interesse al gewekt, vandaag is ze alvast begonnen om hem naar haar eigen smaak in te richten .......

Leyla werpkist

10 september 2012

Leyla heeft een ECHO gehad vandaag en ze is zeker drachtig!! We verheugen ons op de aankomende geboorte van de puppies.

ECHO

03 september 2012

Vandaag moesten Leyla en Baros afscheid van elkaar nemen. Leyla heeft enige tijd in Zweden bij Helene en David Bjorkman van Kennel Barecho gelogeerd om te zorgen dat de dekkingen zo goed mogelijk konden verlopen. Zij waren zo vriendelijk om Leyla vandaag weer in Nederland af te zetten tijdens hun reis naar Zuid-Engeland. We zijn blij dat we onze dame weer in huis hebben!!

De eerste tekenen lijken er op te wijzen dat Leyla inderdaad drachtig is! Medio september zullen we een ECHO laten uitvoeren om te kijken hoe het er voor staat en een indicatie te krijgen van het aantal pups. In de tussentijd nog steeds maar flink door duimen......

Leyla en BarosLeyla en Baros

 

16 augustus 2012

De reis naar Zweden is succesvol verlopen. Leyla en Baros konden het goed met elkaar vinden en de dekkingen zijn prima gegaan. Nu maar duimen dat ze inderdaad drachtig is. Wordt vervolgd..........

 

03 augustus 2012

Vandaag gaat onze website online!!!

Na aardig wat uurtjes ploeteren achter de computer is het dan toch gelukt om een enigzins toon- en leesbare website in elkaar te zetten. Nog niet alle pagina's staan online, maar het begin is er. We hopen u op deze manier op de hoogte te houden van het wel en wee van onze kennel.

Het belangrijkste nieuws op dit moment is natuurlijk dat we een nest gepland hebben en dat we binnenkort met Leyla gaan afreizen naar Zweden voor een hopelijk succesvolle dekking met Baros. De details van ons geplande nest kunt u vinden op de "puppies" pagina.

Leyla pup

"leyla 12 weken oud"